top of page

Sommerlejr 2022

Prisen er 575 kr. Der gives søskenderabat, så første barn betaler fuld pris og hvert efterfølgende barn betaler 525 kr. Grundet prisstigninger på alt, er vi også blevet nødsaget til at sætte prisen op. Vi anbefaler at rette henvendelse til jeres kommune eller lokale præst, hvis I har udfordringer ift. prisen. 
Deltagerne har mulighed for at få lidt slik i løbet af ugen, for 10 kr. per dag (inkl. i prisen!) og vi frabeder os at børnene selv medbringer slik. 
Alle deltagere skal medbringe en lille gave til bytteleg, til onsdagens markedsdag, til en værdi af 25-30 kr. Denne afleveres lørdag ved ankomsten.
Bemærk at de 150 kr. refunderes ved framelding inden 1. juli 2023 - herefter er det kun evt. yderligere betalt der refunderes.   
 
Læs om tilmelding til årets lejr her
 
Vores lejr er bygget på traditioner og fællesskab. Vi oplever at denne fællesskabsfølelse  og vores "lejr boble" brister, ved for mange udefra forstyrrelser. Derfor frabeder vi at deltagerne medbringe mobiltelefoner og andet elektronik på lejren. Der vil være mulighed for at kontakte en leder under lejren. Evt. kontakt til deltageren aftales med en leder og vil altid være med barnets behov i centrum.  
Lejr 2023 ligger i uge 29, med start lørdag d. 15. juli kl 15.00 
til torsdag d. 20. juli kl. 20.00.
Årets tema: 
DSC02120.JPG
bottom of page