top of page

Fedlejr på Bisserup ved Faxe kommune

Vi var hver år ca. 40 børn (helst ligeligt fordelt drenge og piger) og ca 20 voksne der samleds på den gamle søndagsskoleborg på feddet. Vi kalde os i daglig tale bare Fedlejr. Fra år, 2021 så det hele lidt anderledes ud. Vi skiftede lokation. I stedet for at holde lejr på Feddet holder vi nu lejr ved Bisserup strand. Det er stadig os, det er stadig Fedlejr, bare et nyt sted.    
Hvert år på lejren foregår der noget helt specielt på de forskellige dage, det er det samme år efter år, noget vi er meget stolte af og vi kan mærke at det skaber glæde og tryghed for de deltager vi har med flere år. 
Lørdag: Deltagerne ankommer fra kl. 14, og finder deres soveplads for ugen på de respektive sovesale. Deltagerne med pårørende melder deres ankomst og sygesikringskort, byttegave og evt. restbeløb afleveres her. Der vil være mulighed for at hilse på bordholdsledrerne, inden kl bliver 15 og lejren officielt starter med flaghejsning. Herefter tager forældrene hjem og vi fortsætter dagen med hygge på bordholdene.
Søndag: Om formiddagen holder vi gudstjeneste med alt hvad der høre til. Om eftermiddagen er der planlagt mini OL rundt på lejren i bordholdene.
 
Mandag: Denne dag er der valgfri, hvor børnene vælger sig på forskellige sjove ting vi ledere har fundet på.
 
Tirsdag: Her tager vi på tur ud af lejren på bibelløb. 
 
Onsdag: Om eftermiddagen holder vi markedsdag, her vil der være mulighed for at få vafler og lave en masse andre sjove aktiviteter. Det er også denne dag at børnene har mulighed for at vinde deres medbragte gaver.  
 
Torsdag: En grundig oprydning og nedpakning af taskerne om formiddagen. Kl. 17 mødes vi med deltagernes familier og holder en lille gudstjeneste, hvor nogle af deltagerne viser en lille optræden. Når "gudstjenesten" er over har køkkentanterne forberedt mad til os. Lejren slutter officielt med at vi synger flaget ned kl. 20 efter aftenunderholdning med tilbageblik fra hele ugen.    
En dag på lejr:
07.30 Vækning (morgenbadning)
08.00 Flaghejsning, morgenmad
09.00 Oprydning, rengøring
10.00 Formiddagsbadning
10.30 Bibeldrama og grupper
12.00 Middagsmad, fritid
14:00 Middagsbadning
15.00 Eftermiddagsforfriskning
15.30 Aktiviteter
17:00 Eftermiddagsbadning
18.00 Aftensmad, fritid
20.00 Underholdning v. børnene       
22.00 ”Putning”, godnathistorie
bottom of page